Varstvo osebnih podatkov uporabnikov

Smučarsko društvo Krka Rog, matična številka: 5140285000 na tej spletni strani navajamo informacije o tem, katere osebne podatke obdelujemo in v kakšne namene jih uporabljamo in kakšne so vaše pravice v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov.

Če uporabljate naš kontaktni obrazec, zbiramo dva vrsti  osebnih podatkov:

  1. Identifikacijski podatki, ki obsegajo ime in priimek.
  2. Kontaktni podatki, ki obsegajo e-naslov ter telefonsko številko.

Vaše podatke zbiramo le za lažjo komunikacijo in jih ne posredujemo tretjim osebam.

Osebni podatki in drugi podatki uporabnika so v času uporabe ustrezno varovani s tehničnimi ukrepi v računalniškem omrežju ter na spletni strani, kot tudi organizacijskimi ukrepi v podjetju.

Nobenih podatkov uporabnika, tako osebnih podatkov kot tudi ostalih podatkov, ne posredujemo nikomur, ampak jih uporabljamo izključno za doseganje namena, zaradi katerega smo jih pridobili. Prav tako ne uporabljamo osebnih in drugih podatkov z namenom trženja svojih storitev ali potrebe lastne promocije.

Zavarovanje osebnih podatkov poteka skladno z določili notranjega akta o zavarovanju osebnih podatkov. Podatki se hranijo v elektronski obliki na strežniku znotraj informacijskega sistema. Dostop do računalniškega sistema je mogoč le preko posamezne računalniške enote in preko osebnega gesla posameznika. Dostop do prostorov družbe je ustrezno zavarovan.

Imamo obveznost, da obdelujemo osebne podatke le za namene za katere smo jih zbrali. Imate pravico, da nas glede tega kontrolirate. Kadarkoli lahko zahtevate od nas, da vam omogočimo vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdelujemo, posredujemo podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov lahko zahtevate s pomočjo priloženega obrazca (Zahteva za dopolnitev, popravek, blokiranje, izbris osebnih podatkov). Morebitna vprašanja ali zahtevke posredujte na elektronski naslov info@sd-krka-rog.si ali nas pokličete na tel. +386 (0)31 688 267.

V primeru, da z našim odzivom, povezanim z zahtevkom za vpogled, popravek, prepoved obdelave ali izbris podatkov niste zadovoljni oziroma menite, da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

Piškotki

Na spletnem mestu sd-krka-rog.si uporabljamo le piškotke za pravilno delovanje spletnega mesta.

Ime Časovna omejitev Lastnik
PH_HPXY_CHECK Od začetka do konca obiska sd-krka-rog.si
wordpress_test_cookie Od začetka do konca obiska sd-krka-rog.si
wp-settings-1 1 leto sd-krka-rog.si
wp-settings-time-1 1 leto sd-krka-rog.si